Njerëz të cilët nuk njihen pas ndryshimeve

Keni ndonjë foto nga e kaluara dhe jeni betuar që kurrë të mos ia tregoni askujt? Është koha për ta publikuar atë! Hashtag-u #2012vs2018 po bëhet virale. Bëhet fjalë për njerëz që krahasojnë veten me mënyrën si dukeshin para 6 viteve më parë dhe si duken tani. Disa ndryshojnë nga prerja e flokëve, disa nga humbja në peshë dhe shumë transformime të tjera. Shikoni fotot dhe gjykojini vetë...