Njerëz të cilët e bëjnë botën një vend më të mirë

Personat në këtë fotogaleri njohin shumë mënyra për ta bërë botën një vend më të mirë. Dhe përfundimisht për këtë nuk u duhet ndonjë superfuqi ose shkop magjik. Tu thuash diçka të bukur njerëzve për t’i bërë të ndihen mirë ose t’i ndihmosh pa e menduar ata që ka nevojë – janë të gjitha gjërat që njerëzit i bëjnë nga mirësia.