Një seancë parlamentare për t’u ‘patur zili’

Nga vështrimet ‘përkëdhelëse’ deri tek ‘sekretet e telefonit’, ja çfarë nuk mundët dot të shihnit gjatë kësaj seance parlamentare, ku, si gjithmonë, nuk munguan batutat. Paqja dhe harmonia mbizotëruan…. Foto: LSA