Një Santa kaq seksi me siguri nuk keni parë

Ajo i ka rritur temperaturat gjatë kësaj periudhe festive ndërsa po shijon udhëtimin me të fejuarin e saj Alex Bowen në Tenerife. Olivia Buckland mori gjithë vëmendjen e mundshme teksa pozoi në plazhi ditën e Krishtlindjeve me bikini të kuqe dhe me kapuçin e Santa- s.