Një robot në rrugë u mat temperaturën qytetetarëve

Në luftën kundër Covid-19, teknologjia gjithashtu bën pjesën e saj. Pas aplikacioneve në telefonat inteligjentë për të kontrolluar lëvizjet e të infektuarve, një mini robot ka arritur në Pekin. Roboti kontrollohet në distancë, mat temperaturën e njerëzve dhe transmeton të dhëna tek policia kineze në kohë reale.