Një gatopard në mes të gjirafave

Fotografitë mahintëse tregojnë momentin sesi një gatopard e ka marrë lehtë prenë e tij, pavarësisht se ka tërhequr vëmendjen e një tufe gjirafash kurioze. Gatopardi është fotografuar duke u relaksuar në Masai Mara të Kenias nga fotografi i kafshëve të egra Paul Goldstein. Në fillim ai vuri re vetëm gjirafat pastaj një gatopard femër, me emrin Musiara, e cila me sa duket kishte një fundjavë të qetë. Getopardi edhe pse i uritur mesa duket është pak dembel. Musiara ndonëse ka prenë shumë afër zgjedh të shtrihet nën rrezet e diellit. Gjirafat e zbuluan dhe u afruan gjithë kuriozitet për ta parë.
Foto që duhen parë 2 herë
22/11/2017 - 21:37
Kur tatuazhi del "zhgënjim"
22/11/2017 - 17:08
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54