Një botë pa njerëz

Duket në fakt si një skenë e një filmi apokaliptik, por fotografi Johnny Joo ka treguar një botë të thjeshtë pa njerëz. Dritare të thyera, qendra tregtare të braktisura dhe godina të mbulura nga bimët janë pjesë e kësaj përvoje fotografike në Ohajo, SHBA që na lejon të shohim se si do të ishte Toka pa ne.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17