Nga e kuqja në leopard, ja look-u i miliarderes

Kylie Jenner shfaqet në kopertinën e Intervieë Germany pranverë/ verë 2019 pasi u shpall miliarderia më e re në bote e “bërë vetë”. Pasi u diskutua shumë rreth faktit nëse ishte apo jo e bërë vetë, ajo shfaqet në një set fotografik mjaft sensuale, si një kundërpërgjigje ndaj atyre që kritikuan statusin e saj. Ndër të tjera, ajo foli edhe për vajzën e saj Stormie,dhe pranoi se do e prezantojë në reality show-n e familjes.