Nga Basha tek Berisha, si u pritën demokratët nga mbështetësit

FOTO: LSA
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13