Nga anoreksike në modele e kolme

“Merrja vetëm 900 kalori në ditë, pastaj shkoja në palestër për të paktën 3 orë, për të djegur 3 fishin e kalorive por prap më dukej vetja e shëndoshë dhe nuk isha e lumtur.” Kjo është historia Maggie Greene, një modele amerikane që u bë anoreksike për të arritur ëndërrën e saj. Pastaj një ditë mjeku i tha se trupi i saj po shkatërrohej dhe pak kohë më vonë i erdhi një propozim nga një asgjenci modelimi në New York. “Shtoni në peshë, rifitoni buzëqeshjen tuaj dhe punoni me ne.”