Nga Amal tek Melania, sa shik fustani i verdhë!

Me aftësinë për të qënë një ngjyrë e freskët dhe diellore dhe në të njëjtën kohë shumë shik, e verdha ka ditur të 'bëjë për vete' disa nga gratë më elegante të planetit. Lëshuar nga Amal Clooney dhe rimarrë nga Meghan Markle, është përfundimisht ngjyra e verës.
kafeneja 3D
16/12/2017 - 09:41
Dasma e lezbikeve ne Australi
16/12/2017 - 08:56