Në Torino ka "RonaldoDay"

Cristiano Ronaldo ka kaluar vizitat mjekësore tek Juventusi, me këta të fundit që ka depozituar kontratën e tij tri ditë më parë.Gjithçka që mbetet për ish-sulmuesin e Real Madridit është një prezantim në konferencën e shtypit në orën 18:30, pas së cilës mund të rifillojë pushimet e tij dhe më pas të zbres në fushë me fanellën e tij të re.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47