Në garë me kohën

Vijon pa pushim puna për rehabilitimin dhe restaurimin e rrugëve prej kalldrëmi të Gjirokastrës. Siç është parashikuar në projekt, kalldrëmi ekzistues parashikohet të ruhet në masën 85 për qind.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34