Në formë si Robert De Niro

Ai sapo mbushi 75 vjec të premten (17 gusht 2018) Por aktori veteran Robert De Niro zor se tregon moshën në këto foto ku shfaqet duke shijuar diellin me gruan e tij Grace Hightower në Santa Monica të mërkurën, dy ditë para ditëlindjes. Fituesi i çmimeve të ndryshme kinematografike nuk tregon shenja të kalimit të moshës teksa hidhet në oqean dhe luan me gruan e tij, i veshur me rrobabanjo të zeza.