Në çadra, pa gjumë, qytetarët e Tiranës dhe Durrësit të tmerruar

Pas tërmetit shkatërrues që goditi Shqipërinë këto janë pamjet e personave që qëndrojnë në cadra.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17