Pamjet përrallore të resortit më të shtrenjtë në botë

Resorti më i shtrenjtë në botë është një ishull privat, i cili quhet Banwa. Një natë aty kushton 100.000 dollarë dhe askush nuk mund të qëndrojë më shumë se 3 netë. Temperaturat në këtë ishull rralle zbresin nën 300C. Shfletoni fotogalerinë për të pamjet e këtij resorti përrallor.