Ndryshimet klimatike "rrëmbejnë" foton e vitit

Italiani Federico Borella është shpallur fotografi i vitit për 2019 nga Sony World Photography Awards. Ai u vlerësua për punimet e tij që tregonin gjendjen e fermerëve indianë në rajonin Tamil Nadu, të goditur nga thatësira. Fotot e tjera fituese dokumentuan hapësirat publike, ngjarjet politike dhe arritjet sportive. Në fotogaleri kemi përfshirë disa prej tyre.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47