Ndaloni, po vijne deputetet dhe ministrat

Sot ishte seancë parlamentare. Shikoni momentin kur deputetët dhe ministrant hyjnë në Kuvend. Foto: LSA
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33