Natyra rimerr atë që humbi

Houtouwan dikur ishte një vend peshkimi, me një popullsi prej më shumë se 3,000 banorë, por më pas fshati i braktis dhe u kthye në një zonë ‘fantazmë’ pasi natyra ‘pushtoi’ të gjithë ndërtesat. Pas disa viteve, shtëpitë e zbrazëta në fshatin buzë detit, disa prej tyre ende të mobiliuara – u mbuluan me bimë.