Moti i keq shemb dy ura në Korçë, njëra monument kulture

Dy ura janë dëmtuar si pasojë e motit të keq në Korçë. Reshjet e dy ditëve të fundit kanë sjellë shkatërimin e urës në fshatin Arrëz në Devoll dhe ura e Orgockës në Kolonjë, e cila është edhe monument kulture.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47