Momenti i duhur, gjithçka për foton “perfekte”

Për të kapur foton "perfekte" duhet thjesht të gjesh momentin e duhur. Dhe këto foto që ju sjellim më sipër e vërtetojnë më së miri...
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47