Momentet më të pazakonta nga dasmat

Dasma është një ndër ditët më të veçanta të jetës, ndërsa nëse ka fotograf profesionist, kjo mbahet mend edhe më mirë. Por, këta fotografë kanë zënë edhe disa skena të pazakonta, të cilat ndodhën gjatë vitit të kaluar dhe i kanë ndarë me përdoruesit e rrjeteve sociale këto momente.