Momente nga protesta e opozitës e 21 marsit

Ka pasur disa herë tension para Kuvendit mes protestuesve dhe policisë. Protestuesit kanë goditur me kapsolla dhe tymuese drejt policisë e cila është vendosur kordon. Ndryshe nga herët e tjera deri tani policia nuk ka përdorur ende gazin lotsjellës. Foto: LSA