Miss Shqipëria 2018

Miss Shqipëria 2018 këtë vit shënon 20 vjetorin e krijimit të këtij eventi dhe një nga 31 konkurrentet do marrë sot triumfin. Bukuroshe nga qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe Diasporës kanë zhvilluar një tur 8 ditor në disa qytete, ndërsa sot realizojnë finalen e madhe në Tiranë. Një spektakël i madh që po moderohet nga binjakët Romeo dhe Donald Veshaj në praninë e Jonida Shehut do të shpallë sot më të bukurën e Shqipërisë. 20 vjet Miss Shqipëria, këtë vit kthehet si një projekt plot energji të bukur për të treguar se protagonizmi i të bukurës është në shërbim të komunitetit për promovimin e vlerave, tradites, historisë.