Miley Cyrus pa të brendshme në Met Gala

Me një temë mbi katolicizmin në Met Gala këtë vit, pjesa më e madhe e yjeve preferuan të zgjidhnin nje pajme hyjnore. Por Miley Cyrus zgjodhi anën tjetër të spektrit. Këngëtarja dhe aktorja e famshme u shaq me një fustan të zi 'mëkatar' në tapetin e kuq të eventit bamirës që zgjodhi temën: Trupa Qiellorë: Moda dhe Imagjinata Katolike. Dhe jo vetëm, 25-vjeçarja nuk i ka lënë vend imagjinatës. Ajo mbante veshur fustanin e dizenjuar nga Stella McCartney pa të brendshme.