Mijëra në shesh për një "Europë pa mure"

Kryeministri hungarez Viktor Urban u prit me protesta në Milano. Rreth 15 mijë njerëz sipas organizatorëve (ndërsa policia njoftoi për 3 mijë protestues) u mblodhën në Piazza San Babila në Milano për të protestuar kundër vizitës së kryeministrit hungarez. Tubimi " Europa pa mure" u organizua nga parti të ndryshme politike dhe shoqata. Futbollistët e St.Ambroeus Fc, ekipi i parë i emigrantëve dhe refugjatëve të regjistruar në FIGC që organizojnë një ndeshje futbolli, gjithashtu morën pjesë në nismën e protestës. Ish-kryetarja e Dhomës së Deputetëve Laura Boldrini ishte gjithashtu e pranishme në shesh.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47