Mick Jagger xhiro me Melanie dhe fëmijën e tetë

Një Cadillac i kuq 'vintage' për 75 vjeçarin Mick Jagger, të fejuarën e tij 31 vjeçare, balerinën Melanie Hamrick dhe të voglin Deveraux, vetëm një vjeç, fëmija i tetë për Mick. Kapele beizbolli të bardhë dhe këmishë xhinsi për liderin e Rolling Stones', i cili duket i lumtur dhe krenar në timonin e makinës së tij të re për një xhiro...me familjen.