Michelle Huzinker dhe Aurora Ramazzotti, dy shoqe të ngushta?

Aurora Ramazzotti, frut i martesës së Michelle Huzinker me këngëtarin e famshëm italian Eros Ramazzotti, ngjan pak me të ëmën, por ka një marrëdhënie të shkëlqyer me të. Nëse nuk do i njihnim, do mendonim se janë dy shoqe të ngushta, kjo për faktin se Michelle ruan ende freskinë e një vajze. Më 17 ma,j nënë e bijë pritet të nisin një program televiziv me titull "Vuoi scommettere?" (A e vëmë me bast?), ku do të ketë të ftuar VIP nga mediat italiane.
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13