Michelle Huzinker dhe Aurora Ramazzotti, dy shoqe të ngushta?

Aurora Ramazzotti, frut i martesës së Michelle Huzinker me këngëtarin e famshëm italian Eros Ramazzotti, ngjan pak me të ëmën, por ka një marrëdhënie të shkëlqyer me të. Nëse nuk do i njihnim, do mendonim se janë dy shoqe të ngushta, kjo për faktin se Michelle ruan ende freskinë e një vajze. Më 17 ma,j nënë e bijë pritet të nisin një program televiziv me titull "Vuoi scommettere?" (A e vëmë me bast?), ku do të ketë të ftuar VIP nga mediat italiane.
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57
Duke vështruar "nga vdekja"!
01/05/2018 - 16:51