Meghan shkel rregullat në lojën e basketbollit

Princi Harry dhe Meghan Markle u kthyen nga Sidney të premten dhe morën pjesë në lojën e basketbollit të shtunën ,ku luante SHBA dhe Holanda në turin e tyre Commonwealth. Meghan shtatëzan shkoi në fushën e lojtarëve te baskebollit me rrota për ti përshëndetur mbas fishkëllimes të arbitërit,dhe një lojtar i pacipë hollandez e puthi atë në faqe. Ky xhest i guximshëm ishte teknikisht një shkelje e protokollit,sepse mënyra më e drejtë për të përshëndetur një anëtar i familjes mbretërore është një përkulje e qafës. Por Meghan preku lojtarin në shpatulla dhe buzëqeshi kur e puthi.