Me shokë si këta....

Këto foto të tatuazheve të tmerrshme, modeleve të flokëve dhe veshjeve, tregojnë pse duhet të zgjedhësh 'shokun më të mirë se veten'....
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09