Me pamje nga deti

Të shijosh nga dhoma e hotelit peisazhe magjepsëse të plazhit, detit dhe natyrës së virgjër. Për të gjithë ju që jeni në punë, po ju 'çojmë me pushime' për pak minuta Nga Italia në Maldive, një përzgjedhje fotosh nga ato që të bëjnë të ëndërrosh.