Me atlete dhe kostum, Rama mbledh Kryesinë

Kryeministri Edi Rama mblodhi sot Kryesinë e PS ku në qendër të diskutimeve ishte ngërçi në Bashkinë e Shkodrës. Rama deklaroi se të gjithë drejtorët burrat duhet të japin dorëheqjen dhe do të zëvendësohen me gra.
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01