Mbushen bar kafet dhe restorantet

Pas më shumë se dy muaj të mbyllur, baret dhe restorantet u rihapen këtë të hënë. Edhe pse me protokoll të posaçëm, njerëzit u dyndën për të pirë kafe apo për të drekuar. Foto: LSA