Mbulon çdo pjesë të trupit me tatuazh, arsyeja është e dhimbshme

Jeta e krimit dhe e shthurjes ka motivuar një burrë në Melbourne për të tatuazhuar çdo pjesë të trupit të tij, duke përshirë edhe sytë. John Kenney, ka mbuluar trupin e tij me tatuazhe si një kujtesë e vazhdueshme e jetës së tij të vështirë që filloi me largimin nga shtëpia në moshën 7-vjeçare. Fitimet e 60-vjeçarit në moshë të vogël vinin nga shishet e zbrazura të qumshtit të lëna në dyert e shtëpive dhe merrte para nga riciklimi i tyre. Në moshën 12-vjeçare u tundua nga droga . “Po mund të më thërrisni gangster. Unë merresha me drogë, e importoja, shisja.. Ata nuk mund të më kontrollonin.”

FOTOGALERI TJERA

Sa qetësi sot..

09/07/2018 - 12:11

Xhiro nëpër Hollandë

09/07/2018 - 11:32

Aktorja çmend me bikini

09/07/2018 - 09:38

Perla të Provencës

08/07/2018 - 10:06

Shtretër plazhi si këto

07/07/2018 - 19:04