"Mbro teatrin" i bashkohet protestës së opozitës

Protesta e opozitës pritet të nisë, ndërkohë që protestuesit po afrohen drejt Kryeministrisë. Edhe artistët, aktivistët dhe qytetarët që mbështetën nismën "Mbro Teatrin" i janë bashkuar protestës. FOTO: LSA
Edhe BE "thotë" Rama ik!
02/06/2019 - 19:07