Mbreti i pop-it do të mbushte 60 vjeç

Nëntë vite më parë u nda nga jeta Michael Jackson, një nga ikonat pop më me influencë të shekullit të XX-të. Një artist që, me jetën dhe muzikën e tij, ka frymëzuar shumë artistë të tjerë, shumë prej të cilëve janë pjesë e ekspozitës 'Michael Jackson: On the Wall' që përmbledh veprat e më shumë se 40 mjeshtrave të fotografisë dhe pikturës.