Mbledhja e kryesisë së PD-së

Kreu i PD, Lulzim Basha ka mbledhur sot kryesinë e PD për të vendosur për aksionin opozitar. Fillimisht ka mbledhur aleatët dhe më pas kryesinë. FOTO: LSA