Mbërrin në Shqipëri Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë

Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë Kirillin ka mbërritur në Aeroportin e Riniasit. Zyrtari i lartë i Kishës ruse do të qëndrojë në Tiranë dy ditë "Kjo vizitë e parë paqësore dhe historike ka një rëndësi të veçantë, pasi të dyja Kishat kanë përjetuar një persekutim të egër komunisto-ateist", bën të ditur Kisha në një njoftim. FOTO/LSA
Revolta permes pankartave
13/12/2018 - 13:25