Mbërrin në Shqipëri Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë

Patriarku i Moskës dhe i gjithë Rusisë Kirillin ka mbërritur në Aeroportin e Riniasit. Zyrtari i lartë i Kishës ruse do të qëndrojë në Tiranë dy ditë "Kjo vizitë e parë paqësore dhe historike ka një rëndësi të veçantë, pasi të dyja Kishat kanë përjetuar një persekutim të egër komunisto-ateist", bën të ditur Kisha në një njoftim. FOTO/LSA
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47