Maturantët rikthehen në shkolla

Kjo e hënë shënoi rikthimin e maturantëve në të gjithë vendin në bankat e shkollave për të bërë të gjithë përgatitjet e nevojshme për provimet e maturës shtetërore. Mësimi do të zhvillohet duke zbatuar protokollin higjieno sanitar të përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë. Maturantëve u matet temperatura para hyrjes në shkollë, dhe në klasa nuk do të jenë më shumë se 12 nxënës. Foto: LSA