Mat, dëbora dhuron pamje spektakolare

Dëbora ka mbuluar Matin, duke zbardhur vendin dhe duke dhuruar spektakel për banorët vendas.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08