Mat, dëbora dhuron pamje spektakolare

Dëbora ka mbuluar Matin, duke zbardhur vendin dhe duke dhuruar spektakel për banorët vendas.
SHBA më e ftohtë se Marsi
06/01/2018 - 20:49