Marilyn Monroe siç nuk e keni parë

Ja si shfaqet Marilyn Monroe në 1946-n kur fotografi Richard C. Miller e zgjodhi si modele për një shërbim fotografik. Aso kohe quhej Norma Jeane Dougherty, ishte 19 vjeç dhe në vitet në vijim do transformohej në një super 'seks-bombë'. Një nga gratë më të dëshiruara në botë