"Magjia" që sjell Pyeongchang 2018

Prej 4 ditësh në "Pyeongchang" të Koresë së Jugut po mbahen Lojërat Olimpike Dimërore dhe shumë sportistë kanë zbritur në "fushëbetejë" për të garuar për medaljet aq të dëshiruara. Në këtë fotogaleri ju ofrojmë vetëm disa nga çastet më të bukura të këtyre ditëve të para të këtij kompeticioni.