Magjia e natyrës

Jo çdo gjë mund të bëhet me "Photoshop" dhe kjo fotogaleri e dëshmon më së miri këtë gjë. Dora e njeriut nuk e ka zhdukur ende përfundimisht magjinë e natyrës dhe ekspozita vjetore “International Landscape Photographer” e dëshmon këtë. Gjatë kësaj ekspozite dhe konkursi, ku morën pjesë më qindra fotografë profesionistë dhe amatorë shfaqet në magjinë e saj maksimale nëna natyrë, nga njëri cep i globit në tjetrin.