Magjepsuni nga shtëpia miliona dollarëshe e The Rock

Aktori i njohur Dwayne Johnson, i njohur nga publiku si The Rock, ka investuar plot 7 milion dollarë në një shtëpi gjigande. Shtëpia ka pishinë, kopësht, bibliotekë dhe çdo lehtësi tjetër.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08