Magjepsuni nga shtëpia miliona dollarëshe e The Rock

Aktori i njohur Dwayne Johnson, i njohur nga publiku si The Rock, ka investuar plot 7 milion dollarë në një shtëpi gjigande. Shtëpia ka pishinë, kopësht, bibliotekë dhe çdo lehtësi tjetër.
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52