Look-u i muajit, ja çfarë kanë veshur yjet

Vështirë është të mbetesh i informuar gjithnjë me propozimet e modës që japin imazhet e ekraneve. Nga "tapeti i kuq" tek "stili i rrugës", çdo ditë shohim imazhe të reja veshjesh dhe aksesorësh nga personazhet vip. "Look da Vip" bën një përmbledhje të veshjeve prej "vipi" gjatë muajit prill, të cilin po lemë pas.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47