Llixha dhe dëborë, miksimi perfekt për Shën Valentin

Shën Valentini vjen në një ditë dimri dhe ‘ngrohet’ nga energjia pozitive që krijojnë puthjet dhe përqafimet e çifteve. Ku ka më bukur se të kalosh ditën e të dashuruarve në një vend me dëborë, por edhe me ujëra termale?! Në këtë fotogaleri, ju tregojmë vendet më të bukura në botë, ku ujërat kurative e të ngrohtë të llixhave bashkëjetojnë me bukurinë dhe ftohtësinë e dëborës